Τετάρτη, Απρίλιος 01, 2020
Rate this item
(0 votes)

Αυξημένα είναι τα κρούσματα ληστειών εντός των σπιτιών (58%) για το 2014  όπως και των περιστατικών αρπαγής τσαντών (100%). Καθημερινά καταγράφονται από τις αστυνομικές αρχές κατά μέσο όρο 8 διαρρήξεις κατοικιών, ενώ τα περιστατικά εκτιμάται ότι είναι περισσότερα αλλά δεν κατατίθενται μηνύσεις κατά αγνώστων από τους παθόντες και ως εκ τούτου δεν περνούν στα βιβλία αγωγών.


Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης γίνονται τουλάχιστον επτά κλοπές την ημέρα, κατά μέσο όρο, που αφορούν τσάντες, κινητά, πορτοφόλια, μικροποσά. Έξι αυτοκίνητα «ανοίγουν» οι κλέφτες, κατά μέσο όρο, δύο αυτοκίνητα, δύο δίκυκλα και ένα φορτηγό ή λεωφορείο την ημέρα αφαιρούνται από τους ιδιοκτήτες τους.Σε γενικές γραμμές στη Θεσσαλονίκη, κατά μέσο όρο, γίνονται 25 κλοπές -διαρρήξεις, 5 κλοπές τροχοφόρων και τουλάχιστον μία ληστεία την ημέρα.
 
πηγη:makthes.gr
Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2015 06:23

Touch Πληκτρολόγιο της CADDX

Rate this item
(1 Vote)

 

Rate this item
(1 Vote)

Μάστιγα» οι απάτες με τις πληρωμές μέσω διαδικτύου – Οι 15 συμβουλές για να μην την πατήσετε.

Σελίδα 1 από 2

Like us on facebook


 Μακεδονομάχων 32
Ασβεστοχώρι
Τ.Κ. 57010 Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 6931855027

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.